Skip to content

Digital Innovation

sigla

Găzduire web cu stocare full SSD

 

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire web de încredere, atunci sunteți la locul potrivit. Noi oferim o gamă largă de opțiuni de găzduire web pentru a se potrivi nevoilor site-ului dumneavoastră.

Fiecare opțiune vine cu caracteristici unice pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Toate opțiunile noastre de găzduire web vin cu suport tehnic de înaltă calitate și siguranță pentru a vă asigura că site-ul dumneavoastră este întotdeauna disponibil și accesibil pentru utilizatori. De asemenea, oferim opțiuni de upgrade flexibile pentru a se potrivi creșterii site-ului dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de găzduire web sau pentru a obține un plan personalizat pentru nevoile site-ului dumneavoastră. Ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii pentru a vă ajuta să vă creșteți afacerea online.

gazduire web

Oferim o gamă largă de instrumente pentru a vă ajuta să gestionați site-ul dumneavoastră, inclusiv panoul de control ușor de utilizat, instalatorul automat de aplicații și opțiuni de backup zilnice. Acestea vă permit să vă administrați site-ul cu ușurință și siguranță.

De asemenea, oferim o garanție de uptime de 99,9%, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră, fără a vă face griji cu privire la disponibilitatea site-ului dumneavoastră.

Înțelegem că fiecare site are nevoi unice și oferim soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De la site-uri mici la afaceri mari, noi vom fi alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă creșteți afacerea online. Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre cum putem fi de ajutor cu găzduirea web pentru site-ul dumneavoastră.

Avantajele găzduirii site-ului la noi

Găzduirea web (în engleză: web hosting) este un serviciu oferit atât companiilor cât și persoanelor particulare, care le permite acestora să își publice un site web în Internet – să îl pună la dispoziție în web “vizitatorilor”, online. Pentru fiecare abonament de găzduire includem:

Ce trebuie să știți despre contractele de găzduire web

Metode de plată

Servicile furnizate de noi pot fi achitate prin transfer bancar, prin achitarea facturii emise în baza comenzii.

Activare contract

Abonamentele de găzduire web se activează imediat ce plata dumneavoastră este confirmată de către banca noastră.

Ce înseamnă backup zilnic?

Toate datele stocate în cadrul abonamentelor de găzduire web (fișiere, baze de date, email-uri) sunt salvate pe servere separate. Realizăm copiile de siguranță (backup-urile) în cursul noțtii în intervalul 00:00 AM – 08:00 AM.

Păstrăm urmatoarele puncte de restaurare: 7 zilnice, 4 saptamanale și 3 lunare.

Copiile de siguranță, backup-urile, sunt realizate folosind un software specializat centrelor de date. Acest software se numește Acronis. Aveți în orice moment acces la copiile de siguranță din interfata cPanel asociată fiecărui contract de găzduire web. Puteți vizualiza sau restaura informațiile fără a interacționa cu echipa noastră de suport.

Trimitere email-uri

Pentru toate abonamentele de găzduire web trimiterea email-urilor se realizează prin SMTP. Pentru utilizare acceptabilă urmatoarele limite se aplică:

Maxim 250 de email-uri per domeniu pe oră. Maxim 500 de email-uri către destinatari diferiți pe oră. Maxim 500 de email-uri per adresă de email într-un interval de 24 de ore. Maxim 5 email-uri trimise pe minut prin intermediul scripturilor PHP. Aceste limite se aplică individual sau combinat.

*Serviciile de găzduire oferite de noi se folosesc de serverele fizice Romarg din datacenter-ul din Brașov.

Alege unul din pachetele noastre de găzduire web!