Skip to content

Digital Innovation

sigla

Web Design

Web Design este un termen complex ce cuprinde o multitudine de elemente care atunci când sunt puse în ordinea corectă creează un site cu un design deosebit. Prezența în mediul online este foarte importantă pentru afacerile de succes. Fie că este vorba de crearea unui site nou dedicat afacerii tale sau despre mentenanța site-ului tău actual, noi te putem ajuta!
În marketingul digital, este esențial să beneficiezi de un design deosebit al site-ului web. Deoarece site-ul este punctul focal al lumii digitale, trebuie să te asiguri că este optimizat și se poate utiliza cu ușurință. Când proiectăm site-ul web, ne vom asigura că acesta vorbește despre tine și reprezintă compania. Astăzi, nimeni nu are timp să parcurgă informații irelevante de pe site-ul web înainte de a găsi ceea ce are nevoie. Dacă site-ul nu este optimizat, sunt șanse să utilizatorul să îl părăsească chiar înainte ca acesta să se uite bine la ceea ce ai de oferit.

web-design

WordPress a fost lansat în mai 2003.
Blogurile WordPress sunt scrise în peste 120 de limbi.
400 de milioane de oameni vizualizează 24 de miliarde de pagini lunar.
70 de milioane de postări noi și 47 de milioane de comentarii sunt făcute în fiecare lună.
Astăzi este utilizat de 31,9% din toate  site-urile web, adică are o cotă de piață a sistemelor de management de conținut de 59,4%.

Mentenanță site web

Pachet Basic

Pachet Standard

Pachet Premium

Pachet Extra

Realizare site web

*Realizarea site-ului nu include: realizarea logo-ului, compunerea textelor, selectarea de imagini gratuite sau achiziția de imagini premium. Acestea se pot realiza la cerere contra cost.

De ce WordPress?

1. Stabil.
2. Primește update-uri în mod frecvent.
3. Design-urile sunt atractive și are mii de teme.
4. Are peste 50 000 plugin-uri.
5. Interfață prietenoasă.
6. Integrare ușoară cu alte platforme.
7. Viteză de încărcare bună.
8. Open source.
9. Potrivit pentru e-commerce, retail, blog, companii non-profit, companii mici sau mari, comunități online.
10. Oferă suport.

wordpress-site-magazin-online-mententa-site

11. Securitatea site-ului este un aspect important iar această platformă este una dintre cele mai sigure. Oferă funcții avansate de securitate, cum ar fi protecția cu parolă pentru conținutul folderului și este foarte ușor să activați un certificat SSL pentru site. Pentru a vă asigura că rămâneți în mod constant protejat de programe malware și alte atacuri este esențial să instalați toate actualizările WordPress pe măsură ce sunt lansate.
12. Dispozitivele mobile devin rapid principalul mod în care utilizatorii navighează pe internet, ceea ce face crucial ca site-ul dvs. să ofere o experiență mobilă excelentă. WordPress oferă o gamă largă de opțiuni de design responsive.
13. WordPress are capacitatea de a gestiona imagini, fișiere audio, fișiere video, documente și multe alte tipuri de media. Puteți încărca aproape orice tip de fișier comun pe un site realizat în WordPress, inclusiv .jpg, .png, .gif, .pdf, .doc, .pptx, .mp3, .m4a, .mp4, .mov, .wmv, .avi.
14. Platforma WordPress este îmbunătățită în mod constant de unii dintre cei mai buni dezvoltatori din întreaga lume.
15. Poate fi accesat de oriunde din lume unde există conexiune la internet.